Välkommen på en mat- & champagnehelg

Tillsammans med Fredagskocken Mattias Larsson, har vi satt ihop ett inspirerande program med champagneprovningar och smakupplever utöver det vanliga.

Lär dig att känna igen champagnehuset Bollingers unika stil som grundar sig på genuint hantverk och tradition sedan 1829.

Mattias Larsson är kock, kokboksförfattare, föreläsare och måltidsinspiratör med en rad prestigefyllda uppdrag bakom sig, bland annat som Fredagskocken på Mix Megapol, och på Nyhetsmorgon på TV4.

Program:

Lördag

13.00 Samling och välkomskaffe

14.00 Föreläsning och champagneprovning med Mattias. Vad skall man egentligen servera till champagne? Hur avnjuts champagne på bästa sätt?

15.30 Spa (gym, omklädningsrum, duschutrymmen, torrbastu, ångbastu, jacuzzi, kallbad, relax)

19.00 Fördrink

19.30 5-rättersmiddag med specialkomponerad meny, signerad Mattias Larsson.

Söndag

Avresa efter en härlig frukosbuffé.

I paketet ingår allt detta:

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Välkomstkaffe
  • Föreläsning av Mattias
  • Champagneprovning
  • Fördrink
  • 5-rätters middag, signerad Mattias Larsson
  • Champagnepaket till middagen
  • Tillgång till bastu/spa

Pris per person i dubbelrum: 2 995 kr
Enkelrumstillägg: 450 kr

Bokas via Countryside Hotels 

Mat och champagne utan boende

  • Samling och välkomskaffe
  • Föreläsning av Mattias
  • Champagneprovning
  • Tillgång till bastu/spa
  • Fördrink
  • 5-rätters middag, signerad Mattias Larsson
  • Champagnepaket till middagen

Pris per person 1.995 kr

Bokas direkt hos oss på tel 0651-404 00 eller mail info@jarvsobaden.se

Hjärtligt välkomna!