• Skidpaket med Ski-pass och Spa

Skidåkning bara 3 timmar från Stockholm i Järvsöbacken. Skidåkning i 20 nedfarter, med 8 liftar och 4 rullband.

– Elljusspår finns utanför knuten på Järvsöbaden.
Järvsöbacken är en av Sveriges största anläggningar med över 227.000 besök 2018.
– Kombinera ett nyskapande skidäventyr med boende som på den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen med alla äventyr som den för med sig. Skratta gott och njut av fartvinden.

AFTER SKI

Efter en dags skidåkning njut i vår spaanläggning, här finner du gym, torrbastu, ångbastu, varm jacuzzi och kallbad som hittas i den gamla potatiskällaren med vatten som porlar in från egen vattenkälla i berget. Massage förbokar ni i receptionen. Biljardspel, darttavlor och bordtennisrum erbjuder en mer aktiv form av förströelse.

BO PÅ ANRIKA JÄRVSÖBADEN

I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit. Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi).  Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch och tv på rummet.

DU SERVERAS KULINARISKA NJUTNINGAR

Järvsöbaden omnämns i White guide, Sveriges välrenommerade restaurangguide, förra året och i den vackra matsalen serveras till kvällen en klassisk femrätters måltid med sillbord, ostbricka, soppa, varmrätt och dessert.

Pris från 1 690  kr/pers med del i dubbelrum i Solvillan.


I priset ingår 1 dagar skipass i Järvsöbacken, tillträde till spaavdelningen på hotellet,  inklusive morgonrock, handduk och spakit.

5-rättersbuffé middag, övernattning samt frukostbuffé. Enkelrumstillägg 200 kr.

Boka skidpaket

Också populärt