en gr fblogga sol
Boka via mail
Boka via mail
trip_sv

Eleven Ziplines

Sick-Sack-Zip

Aktiviteten börjar med att vi vandrar genom björkskogen upp till den stupbrant som löper längs Åsbergets östsida. Härifrån tar vi oss neröver längs vår ZickZackZip – en aktivitet bestående av sju stycken ziplines med en total längd av över 700 meter. Vi rör oss i sick-sack genom björkskogen innan vi slutligen landar i tornet intill parkeringen. Från tornet kan man sedan välja om man vill hoppa ner via en QuickJump eller fira sig ner längs en lian på utsidan av tornet. QuickJump-hoppet är av tandemmodell och innebär att man hoppar ut ifrån tornet, två och två, ifrån 15 meters höjd och efter ca. 7 meters fritt fall bromsas man ned med hjälp av en magnetbroms. (QuickJump är endast inkluderat i paketet under högsäsosn 20170617-20170713)

Vi fortsätter sedan vidare upp till stupbranten. Där tar vår höghöjdsbana Hälsingevy vid och leder oss uppför branten och vidare i träden ovan stupet mot starten av vår SuperZipline. Vyn över Ljusnandalen är magiskt vacker och höghöjdsbanan Hälsingevy är gjord för att passa alla.
Efter detta kommer då SuperZippen, en tandembana på närmare 500 meter med över 70 meters fallhöjd. Som fullvuxen når man 80 km/h när det går som snabbast, och upplevelsen blir något alldeles extra då den kan delas med en vän som samtidigt åker på linan intill. Det här är sveriges snabbaste tandemzipline, och referenserna i trädtopparna gör att hastigheten verkligen blir påtaglig. Vid landningen bromsas vi in av en magnetbroms på en sträcka av 30 meter, även det är en upplevelse som känns i magen.
Det här paketet ger såväl fantastiska vyer över Ljusnanadalen som rejäl fart ner mot densamma! Allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.
Tid:Ca 4 h
Pris: 895 SEK/person
Ungdom under 18 år -695 kr.
Järvsöbaden paketpris:
I paket ingår femrätters middag, boende i dubbelrum,  samt frukostbuffé.
Pris från  1.965 SEK/person
Ungdom under 18 år -reducerat pris.