Välkommen till Järvsöbadens hälsohelg tillsammans med Stina Albihn.

 

Stina Albihn bor sedan flera år i Göteborg där hon arbetar med träning och hälsa på heltid, både som fystränare för elitidrottare, personlig tränare, yogalärare och föreläsare inom träning och hälsa. Stina är uppvuxen i Hälsingland och är starkt knuten till Järvsö, där hon både sprungit i skog och berg, löptränat på den anrika friidrottsbanan, åkt skidor i slalombacken, har sin farmor och familj och där hon spenderar helst av all ledig tid på hemorten.  Att få komma hem och sprida träningsglädje är en dröm som nu blir sann!

 

Vi kommer att spendera två sköna dagar tillsammans. Dagar fyllda med härlig träning, god mat, frisk luft och avslappnande tid i den fantastiska relaxanläggningen.  Träningen under helgen ger dig en mix av kondition, styrka och rörlighet. Vi  kommer både att ha lugnare träning i form av yoga och promenader och kvalitetsträning i form av stabilitet, balans och styrka. Träningen sker mestadels utomhus vid hotellets poolområde men vi kommer också att vandra i Järvsös undersköna natur.

 

Alla träningspass är nivåanpassade och passar för alla nivåer av träningsvana, både nybörjaren och den mer träningsvane. (Inga förkunskaper är nödvändiga.)

 

På kvällen äter vi gemensam middag som efterföljs av en träningsföreläsning av Stina.

 

Ta med dig mamma eller pappa, bästa vännen, kompisgänget eller livskamraten. Eller åk på egen hand. Träna så mycket ni har lust till, njut av hiking, relaxation, inspirerande sällskap, god mat och att ge dig själv det du behöver under en vecka för livet.

 

 

Lördag

9.30 Välkomstsmoothie och samling inför den gemensamma helgen. Även information om Järvsöbaden och vad gästerna, utöver det gemensamma schemat kan utforska på egen hand.

10.15 Träningspass. Utomhus. 60 min.

11.30 Yoga, mobilitet. 30 min

12.00 Lunch

13.00 Promenad eller relax

14.00 Träningspass

15.15 Eftermiddagsfika

16.00 Yinyoga

17.00 relaxen SPA

19.00 Gemensam middag och föreläsning

 

Söndag

7.15 Morgonyoga

8.15 Frukost

10.00 Träning utomhus

11.30 SPA

13.00 Lunch och vi ses snart igen!

Hjärtligt välkomna!