Äventyrspaket

Aktiviteten börjar med att vi vandrar genom björkskogen upp till den stupbrant som löper längs Åsbergets östsida.

Äventyrspaket SuperZipline börjar med en vandring upp till stupbranten. Där tar vår höghöjdsbana Hälsingevy vid och leder oss uppför branten och vidare i träden ovan stupet mot starten av vår SuperZipline. Vyn över Ljusnandalen är magiskt vacker och höghöjdsbanan Hälsingevy är gjord för att passa alla.

Efter detta kommer då SuperZippen, en tandembana på närmare 500 meter med över 70 meters fallhöjd. Som fullvuxen når man 80 km/h när det går som snabbast, och upplevelsen blir något alldeles extra då den kan delas med en vän som samtidigt åker på linan intill. Det här är sveriges snabbaste tandemzipline, och referenserna i trädtopparna gör att hastigheten verkligen blir påtaglig. Vid landningen bromsas vi in av en magnetbroms på en sträcka av 30 meter, även det är en upplevelse som känns i magen.

Det här paketet ger såväl fantastiska vyer över Ljusnandalen som rejäl fart ner mot densamma! Allt med högsta säkerhet genom vårt Schweiztillverkade säkerhetssystem från Kanopeo.

I paket ingår femrätters middag, boende i dubbelrum i Solvillan (180 m från huvudbyggnaden), samt frukostbuffé.

Pris från 1.835 SEK/person.

Ungdom under 18 år -reducerat pris.

Boka Äventyrspaket

Boka Boende Hotell & Konferenshotell i Järvsö, Hälsingland, Järvsöbacken

Allt du kan önska dig
– beläget inom 500 meter.

JÄRVSÖ mitt i Hälsinglands storslagna natur – pärlan i detta kulturlandskap – erbjuds året om möjligheter till rekreation och aktiviteter för alla smaker och åldrar.

Också populärt