Järvsö Gårdstramp

På Järvsö Gårdstramp cyklar du från gård till gård, ser fälten där maten växer och djuren betar.

På gårdarna kan du: träffa producenten, köpa något att äta och dricka gjort på färska lokala produkter, titta runt, träffa nya och gamla vänner – lite av en gårdsfest är det tänkt.Du cyklar så kort eller så långt du vill och när du har besökt en gård och fyllt på med energi så hoppar du på cykeln och trampar vidare till nästa gård. Du väljer själv var du vill börja och sluta, om du vill cykla till en eller alla gårdar.

Ni bor på anrika Hotell Järvsöbaden Detta familjeägda hotell ligger centralt i vackra Järvsö. Utomhuspool finns också eller vår spa-avdelning, en stor trädgård och en 9-håls golfbana. Restaurang där det serveras frukost, lunch och middag. Bar med fullständiga rättigheter.

Flera sandstränder ligger inom gångavstånd från hotellet. I närheten finns den fina djurparken Järvzoo. Hotellet bara 10 minuters promenad från tågstationen.

I Gårdstramppaket ingår boende inklusive frukost. Anmälan till Gårdstrampet inklusive cycklehyra. Om ni är fortfarande hungriga efter gårdstrampet, finns det en 5-rättersbuffé middag. Pris är 440kr. Det kan ni välja i tillvalsprodukter.

Vill ni ta med barnen, går det bra. Ring oss dirket på hotellet för priser samt bokning.

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

Boka Järvsö Gårdstramp

Järvsöbaden Gårdstramp
Också populärt