Sabina Dufberg kommer till oss!

Boka och se priser

Välkommen till en träningsresa 20-21 april.

Sabina Dufberg har träning som livsstil och ger inspirerande föreläsningar inom områdena träning, kost och hälsa. Motiveras av Sabina som är känd från bland annat Biggest Loser och författare till populära böcker om hälsa.
Psykisk och fysisk styrka är inte frågan om något ”quick-fix” utan beviset på en hållbar livsstil. När du bestämt dig för att investera i dig själv hjälper Sabina dig att komma närmare dina mål. Det handlar om att leva som man lär utan avkall på livet, njutningen och passionen. Fysiskt resultat handlar inte bara om träning utan även om kost, mental stabilitet, incitament och ett långsiktigt åtagande. Sabina guidar dig till att hitta balansen mellan utmaning och stimulans så att du utvecklas och når dina mål.

Sabina som föreläsare
Under sina föreläsningar inspirerar Sabina dig till att tänja på dina gränser. Hon varvar teori, demonstrationer och interaktiva övningar som gör att du lättare tar till dig budskapet. Det handlar mycket om att uppleva till skillnad från att bara lyssna. Som deltagare får du med dig praktiska verktyg och kunskaper som du direkt kan använda i det dagliga livet. Varje föreläsning är unik och anpassas efter gruppens samman-sättning, dynamik och era målsättningar samt förutsättningar. Exempel på teman:

Viktminskning och hälsa
Hur får du resultat i din träning?
Kost & träning
Motivation & livsstil
Mindfulness
Sabinas erfarenheter
Sabina har över 22 års erfarenhet av att leda andra i träning och har genom åren coachat & utbildat andra tränare likväl som hjälpt allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter. Idag driver Sabina företaget Laine Lifestyle consulting, är en flitigt anlitad föreläsare, författare till böckerna ”Tänk om Tänk rätt” samt ”Snygg och Stark -den ultimata träningsguiden”, träningskonsult på Sturebadet och tv-profil som tränare för Biggest Loser Sverige.

Lördag 20/4
‍10.00 Välkomstmingel, kaffe, the, frukt 
10.30 Teorin & teknik kring träningspassen
11.00 Träning – Helkroppsstyrka för rörelse i livet (power strenght)
12.30 Lunchbuffé som består av salladsbord, en kött-, en fisk-, en vegetarisk- rätt, smör bröd måltidsdryck sam kaffe & kaka.
13.30 Föreläsning – Hållbar livsstil, träning och kost anpassat för livets gyllene år.
15.00 Fika/frågor/boksignering
16.00 Träning – HIIT, högintensiv intervallträning

17.00 Ralax (gym, spa torrbastu, ångbastu, jacuzzi, kallbad i potatiskällaren)
19.30 Två-rättersmiddag

Söndag 21/4

‍07.00 Naturpromenad ”frivillig”
08.00 Frukostbuffé
10.00 Träning – Cardi & Strength TOTAL BODY.

11.00 Avslut och utcheckning

Pris från 2.550 kr per person del i dubbelrum.

Pris utan boende 1.885 kr per person, för bokning ring 0651-404 00 eller mail info@jarvsobaden.se

EN | ES | DE | SE