Publicerat

Swedish Welcome gästar oss

Swedish Welcome är en nationell etablerad utvecklingsmetod i kvalitet och hållbar utveckling. Målsättningen är att stärka besöksnäringen i Sverige genom att skapa medvetenhet, struktur och ge konkreta råd och tips i utvecklingen av dessa områden.

Swedish Welcome AB ägs av en ideell förening som består av majoriteten av Sveriges regionala turismorganisationer – alla med ett starkt engagemang att stärka Sverige som ett hållbart besöksland.

Såhär skriver Swedish Welcome

“Rådgivningen är i full gång och våra rådgivare är ute på både oanmälda och bokade besök. Vi träffade Inger Ångström, hotellchef och vice VD på Järvsöbaden Hotell Konferens & Spa för ett uppföljningsmöte.
 
Här på Järvsöbaden står gästen i fokus och bjuds på en äkta pensionatupplevelse från ankomst till avresa. Verksamheten jobbar tillsammans med många kollegor på destinationen för att erbjuda boendepaket med alltifrån romantisk spahelg och vandringspaket till besök på Järvzoo eller ett hissnande äventyr i höghöjdsbanan och i SuperZiplinen. Att erbjuda paket är ett bra sätt att stärka destinationen och skapa mervärde så att gästerna stannar längre på orten.

Det är också kul att höra om hållbarhetsresan som Järvsöbaden varit med i tillsammans med Destination Järvsö som Sveriges första internationellt certifierade destination utifrån Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

Läs om Destination Järvsös hållbarhetsarbete här. Här hittar du också smarta tips i hur du kan göra din resa lite mer hållbar 👍

Järvsöbaden Hotell Konferens & Spa har en ny hemsida sedan bara några veckor”.

Bilder från rådgivarens besök i mitten av maj.

EN | ES | DE | SE