JÄRVSÖBADEN TURIST, KONFERENSHOTELL & SPA AB BELÖNAS MED 2019 ÅRS TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE, VI ÄR MYCKET STOLTA VI HAR NU FÅTT DET FEM ÅR I RAD

Utmärkelsen delas ut för åttonde året i rad och hyllar företag inom turismbranschen som fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året. Bland de som har tilldelats Certificate of Excellence ingår boenden, restauranger och sevärdheter över hela världen som kontinuerligt har levererat en utmärkt kundservice.

”Certificate of Excellence är ett sätt för TripAdvisor att hylla företag inom turismbranschen som utmärker sig genom att ständigt få beröm och höga betyg från resenärer”, säger Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing, TripAdvisor. ”Utmärkelsen hjälper resenärer att hitta och boka verksamheter som levererar utmärkt service. TripAdvisor är stolta över att kunna hjälpa resenärer att känna sig mer säkra när de bokar.”

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur länge sedan de skrevs. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på 12 månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

 

 

JÄRVSÖBADEN TURIST KONFERENSHOTELL OCH SPA HAR FÅTT UTMÄRKELSEN TRIPADVISORS TRAVELLERS’ CHOICE FÖR HOTELL 2016

Järvsöbaden  tillkännagav i dag att det har valts ut av TripAdvisor som en  vinnare i kategorin De bästa B&B och värdshusen i Sverige.i utmärkelsen Travellers’ Choice™ för hotell 2016, på plats 16 av 25. Detta är det fjortonde året som TripAdvisor utser världens populäraste verksamheter baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från resenärer världen över. Vinnarna fanns i följande kategorier: populäraste hotellen, fynd, B&B och värdshus, lyx, bästa service och mindre hotell. Enastående service, värde och kvalitet utmärker vinnarna av Travellers’ Choice. ”Vi gratulerar de verksamheter som har fått utmärkelsen Travellers’ Choice för hotell”, säger Barbara Messing, Chief Marketing Officer för TripAdvisor. ”Resenärer som planerar nästa resa bör kolla in vinnarna, som redan har tjusat miljontals av TripAdvisors användare.”

 

-Slut-