vinter i Järvsö skidåkning i järvsöbacken

VINTER I JÄRVSÖ
Skidåkning i Järvsöbacken och Harsa

Vinter i Järvsö

Järvsöbaden ligger vackert vid södra infarten till Järvsö i Hälsingland. Här finns vackra vyer vid alla årstider, men visst är det något alldeles speciellt med vinter i Hälsingland och Järvsö! Oavsett om ni vill boka en intensiv skidweekend med skidåkning i Järvsöbacken, längdskidåkning i Harsa eller bara njuta av mysiga promenader bland snötunga träd och vackra vyer, äta god mat och skämma bort er i vår SPA-avdelning, så är ni välkomna till oss.


Järvsöbaden vinter
Järvsöbacken i järvsö

Vinteraktiviteter i och runt Järvsö


Järvsöbacken ligger 400 meter från hotellet.

För den aktiva familjen finns massor av fina vinteraktiviteter. Här finns till exempel närheten till mängder av fin skidåkning vintertid. För den utförsåkande familjen ligger Järvsöbacken inom synhåll. Här finns 20 härliga nedfarter och 8 liftar.

Om ni önskar längdskidåkning så kan det inte bli enklare! Det finns fina spår direkt anslutna till Järvsöbaden. En kvarts bilresa sydväst om Järvsö finns snösäkra Harsa, som ligger 400 m ö h. Här hittar ni över 80 km preparerade längdspår. Vill ni se varg och lodjur på nära håll?

Ett besök på Järvzoo är alltid lika spännande – för gammal som ung.

Spa i Järvsö på Järvsöbaden

Fira hälsingsk jul hos oss


Varför inte fira en hälsingsk jul hos oss på Järvsöbaden och boka vårt julpaket? Från november står hotellet skrudat för jul, ombonat och välkomnande. I restaurangen erbjuder vi en härlig matupplevelse, med hälsingska julsmaker och den bästa julklappen kanske är en skön behandling i SPA-avdelningen?