en gr fblogga sol
Boka via mail
Boka via mail
trip_sv

Konferens

Skräddarsy Er egen konferens!

Vi vet att varje grupp har unika behov och att förväntningarna är olika, Det är därför vi arbetar nära våra gäster med personligt bemötande vid    t ex ledningsgruppsmöten, team-building, budgetmöten, kreativa samlingar, och kick-offer.

Vi återanknyter till Järvsöbadens historia och har byggt en ny SPA-avdelning med gym, duschavdelning, torrbastu, ångbastu, jacuzzi, relaxavdelning och ett kallbad som vi inrett i vår potatiskällare. I potatisinkastet porlar vatten från vår egna källa i Öjeberget ned i kallbadet som har en temperatur på 4-8 grader. Invigd julafton 2014.  Att nyttja gym och SPA ingår i konferenspriset. Behandlingar massage, ansiktsbehandling, naturlig facelift, fotbehandling, akupunktur bokas i receptionen. Alla behandlingar 700 kr för 60 min och 400 kr för 30 min, förbokas i receptionen.

Vi vill att en konferens på Järvsöbaden skall vara en upplevelse, här finns mycket atmosfär samt verkligt god mat. På Järvsöbaden blir Din konferensvistelse något utöver det vanliga. Här finns en rofylld stämning och atmosfär som är svår att fånga i ord men som skapar en personlig och kreativ miljö.

Sedan sekelskiftet har samma ägarfamilj ömt vårdat sitt hotell och sina gäster. Upplev välkomponerade menyer med väl utvalda vinförslag till middag och klassisk, genuin husmanskost med stort salladsbord och hembakat bröd till lunch.

Här finns all modern teknik samt hörslinga som behövs för att kunna arbeta effektivt, vi kan ta emot 180 personer i biosittning, men här finns även lokaler anpassade för medelstora och små grupper. Vi har fiberuppkoppling i hela hotellet.

Konferens med julbord!

Ett bra sätt att kombinera nytta med nöje på konferensen.
Kontakta oss så diskuterar vi vilket upplägg som passar ert företag bäst.

Före julbordet serveras varm glögg i något av våra trevliga sällskapsrum med brasa.

Konferens på eget hotell!

Exklusivt reserverar vi hela hotellet bara för ert företag eller organisation. Ingen stör er i arbetet. Ni bestämmer programmet helt och vi ”smyckar” hotellet enligt era önskemål.
Våra 44 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och salonger står till ert fulla förfogande.
Begär offert.

Önskar ni en personlig visning av hotellet så ordnar vi givetvis det!

Kontakta oss info@jarvsobaden.se eller telefon 0651-404 00 för ytterligare information.

konferensbild

Möjlighet till stimulerande avbrott mellan konferenspassen finns både inom- och utomhus oberoende av årstid. Klicka på ”Aktiviteter” i menyraden och se vad vi har att erbjuda!