Veckans lunch 16 maj – 22 maj Kl 11.30 – 14.00
Alla dagar serveras salladsbord med hembakat bröd, måltidsdryck och ett vegetariskt alternativ samt kaffe och kaka.
Måndag:
Dijonsenap- och cheddargratinerad falukorv, picklad gurka och potatispuré
Crispstekt sejfilé, dansk remouladsås, rostad majs, kokt potatis
Tisdag:
Stekt rimmat sidfläsk, krämig potatis- och rotfruktspanna, rårörda lingon
Pocherad flundrafilé, syrlig räksås, dillstekt slanggurka, kokt potatis
Onsdag:
Mustig kycklingfilé sauté med smak av kokos och curry, stekt grönsaksris
Paprika & kumminstekt stilla havs-spättafilé, vitlökscréme fraiche, kokt potatis
Torsdag:
Barbeque kryddad färsbiff, vinsås, krämig Coleslaw, stekt lök och brynt potatis
Bouillabaisse; mustig fisk- och skaldjursgryta, tomat, rotfrukter, fänkål, citronaioli, potatispuré
Fredag:
Fruktspäckad fläskytterfilé, äppelcidersås, rostade brysselkål, stekt potatis
Lax & flundra-queneller, vitvinssås, baconcrisp, ångade bönor, örtslungad potatis
Lördag:
Över natten-brässerad högrev, rostad vitlök, brynt selleri, stekt potatis
Ägg & örtstekt vitlingfilé, rödlöksremouladsås, rostade betor och kokt potatis
Söndag:
Kalvfärs-Wallenbergare, brynt smör, stampade ärter, rårörda lingon, potatispuré
Kall inkokt lax, Skagen-sås, picklade grönsaker, kokt potatis
Hjärtligt Välkomna hem till oss!
Med reservation för vissa ändringar!