Veckans lunch 20:e – 26:e jan Kl 11.30 – 14.00
Alla dagar serveras salladsbord med hembakat bröd, måltidsdryck och ett vegetariskt alternativ samt kaffe och kaka.
Måndag:
Korvstroganoff, serveras med ris
Stekt fisk, serveras med tartarsås & citron samt kokt potatis
Tisdag
Raggmunk & stekt fläsk, serveras med rårörda lingon
Fiskgratäng med champinjoner, tomat, västerbottenost & kokt potatis
Onsdag
Klassisk kalops, serveras med potatismos
Lax & räkris, serveras med vitlökscrème & rhode island sås
Torsdag
Fylld köttfärslimpa, serveras med rotsaker, gräddsås samt stekt potatis
Panerad flundra, serveras med curryremoulade samt kokt potatis
Fredag
Fläknoisette, serveras med caponata, vitlökssmör samt klyftpotatis
Pocherad torsk, serveras med ägg, pepparrot, dill, brunt smör & potatis
Lördag
Biff Rydberg med klassiska tillbehör
Bouillabaisse, serveras med aioli samt kokt potatis
Söndag:
Wallenbergare med gröna ärtor, skirat smör rårörda lingon & potatismos
Gravad lax, serveras med dillstuvad potatis, sparris & pressgurka
Hjärtligt välkomna hem till oss!