Veckans lunch 8 augusti – 14 augusti kl 11.30 – 14.00
Alla dagar serveras salladsbord med hembakat bröd, måltidsdryck och ett vegetariskt alternativ samt kaffe och kaka.
Måndag:
Rubbad och stekt fläskkarré med vinbärssås, ångade sommargrönsaker samt kokt potatis
Paprika- och curryrostad vitlingsfilé med vitlöksaioli, stekt kaprislök samt kokt potatis
Tisdag:
Stekt rimmad sidfläsk från Färila serveras med löksås samt kokt potatis
Parmesanstekt fiskpiccata med vitlöksrostad tomatsky samt brytbönor och pilaffris
Onsdag:
Baconlindad falukorv toppad med mozzarella som serveras med tomatsås samt potatispuré
Savoykålsgratinerad flundrafilé med dillsås samt kokt potatis
Torsdag:
Bouef Bourguignon; fransk/svensk köttgryta med bacon, champinjoner, lök och vin som serveras med ris och potatis
Fisk & skaldjursgratäng med vinsås, hyvlade rotfrukter och potatis
Fredag:
Panerad & stekt fläskschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor samt stekt potatis
Vinpocherad spättafilé med purjolök, rostade rotfrukter samt kokt potatis
Lördag:
Fläskfilé Black & White; rubbad & helstekt filé med bearnaisesås, rödvinssås, haricots vertes samt stekt potatis
Smörstekt laxforell med fisk veloute toppat med rom, samt vit sparris och kokt potatis
Söndag:
Skomakarlåda; smörstekt ryggbiff toppad med bacon, stekt lök serverad med brunsås samt potatispuré
Husets fänkålsgravad laxfilé med trädgårdstomater samt hovmästarpotatis
Hjärtligt Välkomna hem till oss!