Veckans lunch 20 mars – 26 mars Kl 11.30 – 14.00
Måndag:
Brynt Hälsingekorv med ostgratinerad blomgrönsaksgratäng och kokt potatis
Ugnsbräserad Alaskafilé, rotfruktstärningar, citron, bladgrönt och kokt potatis
Tisdag: Bacon & dijonsenaps-kryddad färsbiff, vinsky, rostad savojkål, stekt potatis
Järvsö-paella; saffransris med grönsaker, fisktärningar, skaldjur och vitlöks-aioli
Onsdag: Kycklingfärs-queneller, potatis & rotfrukts-pot au feu samt vitlökscrème
Purjolöksbakad uer-filé med örtsmör, hackat ägg, pepparrot och kokt potatis
Torsdag:
Biff Stroganoff; mustig gryta smaksatt med tomat, dijonsenap, lök och potatispuré
Crispstekt hoki-filé, dragonmajonnäs, smörslungad spenat samt kokt potatis
Fredag:
Svartpepparstekt fläskytterfilé, ädelostsås, saltbakade morötter, stekt potatis
Fiskgratäng fylld med rimmad flundrafilé, vitvinssås, duchesse potatis och brynt slanggurka
Lördag:
Griljerad oxbringa, rotfrukter, senapssås, brynt potatis
Stekt stilla havs-kummelfilé, skagensås, brynt zucchini, lök och kokt potatis
Söndag:
Skomakarbiff, skysås, stekt lök, baconcrisp och potatispuré
Vinpocherad laxfilé, vitvinssås, citrusrostad savojkål, dillkokt potatis
Hjärtligt välkomna hem till oss!