Möte & konferens
i Järvsö

På Hotell Järvsöbaden vet vi att varje konferensgrupp har unika behov – därför skräddarsyr vi varje konferens.

konferens för upp till 180 personer

Konferens & Möten på Järvsöbaden i Järvsö

Välkommen till Järvsöbaden, nära hjärtat av Järvsö i Hälsingland, där vi strävar efter att skapa unika och minnesvärda konferenser och mötesupplevelser. 

Vi arbetar nära våra gäster med personligt bemötande, vare sig det gäller ledningsgruppsmöten, team-building, budgetmöten, konferens eller en kick-off. Här finns också en rofylld, personlig stämning som skapar en kreativ miljö.

All modern teknik samt hörslinga finns för att ni ska kunna arbeta effektivt. Vi har fiberuppkoppling i hela hotellet här på Järvsöbaden i Järvsö.

Järvsöbaden hotell och konferens i Hälsingland
Konferens i Järvsö
Konferenslokaler i Järvsö, Hälsingland

Flertalet anpassningsbara möteslokaler

Konferens & möten

Konferens & Möten på Järvsöbaden i Järvsö & Hälsingland. På Hotell Järvsöbaden vet vi att varje konferensgrupp har unika behov – därför skräddarsyr vi varje konferens.

Vi kan ta emot 180 personer i biosittning, och här finns även lokaler anpassade för medelstora och små grupper.

Hos oss finns en atmosfär som både lugnar sinnet och inspirerar kreativitet. Våra moderna möteslokaler är fullt utrustade med den senaste tekniken, inklusive hörslingor för smidiga och effektiva presentationer. Njut av fiberuppkoppling i hela vår anläggning, för att säkerställa att era möten är så produktiva som möjligt.

Välj att hålla konferens och möten vid Järvsöbaden för en mötesplats som kombinerar professionell service med en varm och välkomnande atmosfär. Att ni får en smidigt genomförd konferens är vår prioritet. Varmt välkommen med er bokningsförfrågan.

Boka konferens på Järvsöbaden

Konferenslokaler för alla behov

Möteslokaler på Järvsöbaden

  • En borttagbar vägg mellan Konferenssalen och Pianosalen gör plats för cirka 180 personer i biosittning i Bergasalen. Pianosalen och Konferenssalen ligger i markplanet, nära matsal och sällskapsutrymmen. Hälsingerummet, styrelserummet och grupprum finns en trappa ned. Toaletter finns i nära anslutning till alla lokaler. Vi har fiberuppkoppling i alla konferenslokaler.
LokalSkol-sittning U-sittning Bio-sittning
Bergasalen 240 kvm100 pers70 pers180 pers
Pianosalen 120 kvm
Konferensalen 120 kvm

60 pers

60 pers

30 pers

30 pers

70 pers

70 pers

Hälsingerummet  84 kvm50 pers26 pers70 pers
Styrelserummet med stort konferensbord10 pers10 pers 
Konferens i anrik miljö på Järvsöbaden
EN | ES | DE | SE