Konferensaktiviteter
VÅR / SOMMAR / HÖST

KONFERENSAKTIVITETER VÅR / SOMMAR / HÖST

Team-building eller bara ha kul tillsammans?!

Vi arbetar för att göra just er konferensvistelse till något utöver det vanliga. Möjligheterna för såväl teambildande aktiviteter som stimulerande avbrott mellan konferenspassen är oändliga. Året om.


Järvsöbadens Golf

AKTIVITETER INOMHUS

SPA-avdelning, pingis, biljard, vinprovningar, dans, yoga…


Förutom torrbastu, ångbastu och jacuzzi har vi inrett ett kallbad – i vår gamla potatiskällare. På hotellet finns även biljard och pingisbord. Vid förbokning ordnar vi yoga, afrikansk dans, bugg- och hambolektioner, choklad- och vinprovning. Och framför brasan i vårt anrika sällskapsrum kan ni lyssna till skogens dotter, Cecilia Bruce, när hon berättat skrönor från Järvsöbygden.

AKTIVITETER UTE

Utomhuspool, golf, motionera, cykla, paddla kanot, cykla downhill


Njut i vår matsal med gammaldags charm, vid bord smyckade med vita linnedukar och blommor. Listad i White guide 2015.

I hotellets trädgård finns en tempererad utomhuspool. Strax intill hotellet ligger Järvsöbaden golfbana, en niohåls pay&play-bana, en parkbana i kuperad miljö. Vi har också en drivingrange och boulebana. Utöva Qi gong på gräsmattan nedanför poolen om vädret tillåter, annars håller vi till inomhus (grupper om 8 till max 30 personer). Intill Solvillan hittar ni en motionsslinga i skogen.

Möjlighet att hyra cykel och kanot finns. Prova också forsränning, crosscartbana. Järvsö Bergscykel Park ligger 400 m från hotellet. Guidade skogs- och bergsvandringar. Bergsklättring.

Golf i Järvsö. På Järvsöbaden bor du mitt i golfen!

PÅ JÄRVSÖBADEN BOR DU MITT I GOLFEN

Konferensgolfa utanför hotellfönstret


Det är en kuperad parkbana som består av nio spelfält, tre par fyra och sex par tre hål. Den erbjuder både svårigheter och spännande spel, såväl för nybörjare som för avancerade spelare. Banans nionde hål är kallas ”Apertif” som avslutas i hotellets trädgård och frestar till dagens golflunch eller middag.

Vi har också en drivingrange och boulebana.

TRADITIONELL VÄLLAGAD MAT MED TONVIKT PÅ HUSMANSKOST

En god konferens


Njut i vår matsal med gammaldags charm, vid bord smyckade med vita linnedukar och blommor. Listad i White guide 2015.

Vi erbjuder välkomponerade menyer med väl utvalda vinförslag till middag samt klassisk, genuin husmanskost med stort salladsbord och hembakat bröd till lunch.