Veckans lunch 29 april – 5 maj Kl 11.30 – 14.00
Alla dagar serveras salladsbord med hembakat bröd, måltidsdryck och
ett vegetariskt alternativ samt kaffe och kaka.
Måndag:
Gratinerad falukorv, serveras med potatismos
Pestobakad flundra, serveras med vitvinssås, tomatsallad samt kokt potatis
Tisdag:
Helstekt fläskkotlett, serveras med ratatouille samt stekt potatis
Mandelstekt alaska, serveras med tartarsås, ångade grönsaker samt kokt potatis
Onsdag: 1st maj
Vårlunch, se separat meny
Torsdag:
Raggmunk, serveras med stekt fläsk från Björks
Vitvinssås gratinerad rödtunga, serveras med sparris samt kokt potatis
Fredag:
Kalops, serveras med betor samt kokt potatis
Laxpudding, servers med brynt smör och riven pepparrot
Lördag:
Citrus marinerad kalkon, serveras med rostade rotsaker och salviasky samt stekt potatis
Fransk fisk- och skaldjursgryta, serveras med aioli samt kokt potatis
Söndag:
Skomakarlåda (helstekt biff), servers med rödvinssås, bacon och lök samt
potatismos
Rostad lax serveras med vitvinssås, fänkålsallad samt kokt potatis
Hjärtligt Välkomna hem till oss!