Cykelpaket Cross Country och Spa
Cykelpaket Cross Country och Spa

Boka och se priser

Lederna är byggda av Cykla Järvsö AB och passar allt ifrån den nyfikna familjen, kompisgänget och den erfarne mountainbike cyklisten. Järvsöbadenslingan finns i Badtjärnsområdet nära hotellet.

Cross Coutry och spa

Cykla Järvsö erbjuder ett nätverk av välbyggda och skyltade cross countryleder i området – från enkla, nybörjarleder som är breda och släta till mer utmanande smala leder som kräver mer teknik och uthållighet. Ambitionen är att hela familjen ska kunna njuta och roa sig med cykel i Järvsös vackra natur – även om det också finns leder för den avancerade, erfarna cyklisten. 

I vårt Cykelpaket Cross Country ingår självklart trailpass till cykellederna. 

Nedan finns information om att hyra cyklar och utrustning. För den som föredrar att ha med sin egen cykel så erbjuder hotellet cykelgarage. 

VI HAR CYKELGARAGE FÖR ER SOM KOMMER MED EGNA CYKLAR

Vi har el-bilsladdare och även snabbladare 150 kWh.

I paketet ingår följande.

-Boende på anrika Järvsöbaden. Ni kan välja att bo i huvudbyggnaden eller att bo i Solvillan, en villa ca 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös Wifi. Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch/hårtork och tv på rummet.

Spaanläggning, där finns det gym, torrbastu, ångbastu, varm jacuzzi och kallbad som finns i gamla potatiskällaren med vatten som porlar in ifrån vår egen vattenkälla i berget.

-En klassisk fem-rätters buffémiddag med sillbord, ostbricka, sillbord, soppa, varmrätt och dessert samt kaffe. Frukostbuffé dagen därpå.

-Trailpass till cykellederna.

Sommartid är du välkommen att koppla av i trädgården och bada i utomhuspoolen. Vid hotellet finns även en niohåls golfbana.

Vill barnen följa med, så går det bra! Kontakta oss på hotellet för priser. info@jarvsobaden.se eller 0651-40400

Cyklar kan ni hyra genom:

Järvsö cykelservice   https://jarvsocykelservice.se/

Järvsöbergscykelpark https://jarvsomtb.se/

Järvsöguiderna  https://jarvsoguiderna.se/sommarupplevelse-i-jarvso/

Pris från 1430 kr per person med del i rum i Solvillan

Translate »