Cykelpaket Downhill och Spa
Cykelpaket downhill och spa

Boka och se priser

Att cykla utför, så kallad downhill-cykling, är en aktivitet på stark framväxt och cykelparken i Järvsö är unikt på det sättet att här finns något för alla – ja, hela familjen kan vara med och utmana sig själva i de roliga, fartfyllda lederna som slingrar sig över berget.

Kombinera ett nyskapande cykeläventyr med boende som på den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen med alla äventyr som den för med sig. Skratta gott och njut av fartvinden.

Järvsö Bike Park

Järvsö Bike Park ligger endast 400 meter från hotell Järvsöbaden och här finns möjlighet att testa något som får mungiporna att krampa lite framåt eftermiddagen för att du skrattat så mycket under dagen. Anta utmaningen och känn fartvinden riva i kläderna, hoppa lite längre för varje åk, ta kurvorna med mer finess och ha barnsligt roligt med din familj, dina vänner eller de andra medåkarna i parken. Cyklar kan hyras på Järvsobergscykelpark.

Både nybörjare och erfarna cyklister trivs. Guider hjälper gärna till och instruerar för att upplevelsen ska bli så optimal som möjligt och för barnen är detta en perfekt aktivitet. De får möjlighet att vara ute i naturen, cykla sig trötta och leka med sina syskon och nya kompisar i backen. Barn under 10 år får inte vistas i parken utan vuxens sällskap och oerfarna cyklister under 13 år behöver tillstånd från en vuxen att få cykla på egen hand.

After Bike

Efter en dags cykling njut i vår spaanläggning, där finns det gym, torrbastu, ångbastu, varm jacuzzi och kallbad som finns i gamla potatiskällaren med vatten som porlar in ifrån vår egen vattenkälla i berget. Massage förbokar ni i receptionen. Biljardspel, bordtennisrum erbjuder en mer aktiv form av förströelse. Sommartid är du välkommen att koppla av i trädgården och bada i utomhuspoolen. Vid hotellet finns även en niohålsgolfbana.

Bo på anrika Järvsöbaden

I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit. Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi).  Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch och tv på rummet.

Du serveras kulinariska njutningar

Järvsöbaden omnämns i White guide, Sveriges välrenommerade restaurangguide, förra året och i den vackra matsalen serveras till kvällen en klassisk femrätters måltid med sillbord, ostbricka, soppa, varmrätt och dessert.

Translate »